Red Dead Redemption Oyun + Film Bundle Paketi

19.09.2010 10:15 Alkan Adakaner



     Rockstar Games'in yine ustalığını konuşturduğu Red Dead Redemption satış rakamları ile yapımcı ve yayıncısının yüzünü güldürürken kalitesi ile de bizi kendine hayran bıraktı.
 
     Şu sıralar sıkça indirilebilir içeriği yayınlanan oyunun bir de filmi yayınlanmıştı. Oyunla hemen hemen aynı görsel kaliteye sahip RDR: The Man from Blackwater adlı filmin yönetmeni The Road ve The Proposition'dan tanıdığımız John Hillcoat'dı.
 
     Rockstar Games şimdi bu film ile oyunu bir bundle paket halinde satmayı planlıyor. Amazon'un listesinde Red Dead Redemption with John Hillcoat DVD adlı paket 12 Ekim'de 59.99 dolardan Kuzey Amerika'da satışa çıkacak.
 
      Bu paketin şu an için sadece Xbox 360 sürümü önsipariş listesinde bulunuyor. Playstation 3 sürümü ile ilgili herhangi bir bilgi yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler