Red Dead Redemption PC Hayran Projesi Take-Two Tarafından Kapatıldı

30.12.2019 19:41 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, Red Dead Redemption PC hayran projesini iptal ettirdi.
 
Geliştirici Johnathon Wyckoff, gelişmis grafikler ve görseller sunacak hayran yapımı Red Dead Redemption PC projesi üzerinde çalışıyordu. “Red Dead Redemption Damned Enhancement Project” adlı proje Take-Two Interactive'in açmış olduğu dava sonucunda kapatıldı.
 
Johnathon Wyckoff twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Pekala. Sen kazandın Take-Two. RDR1 projesi iptal edildi. Davayı durdurun, lanet bir hayatım var. Bu hafta sizinle iletişime geçecektim o zamana kadar beklemeliydiniz. Dava açmanıza gerek yoktu. Düşündüğünüzün aksine modlamayı öldürüyorsunuz." dedi. 
 
Take-Two Interactive avukatları ise konu ile ilgili olarak, oyunun içeriğini büyük ölçüde değiştirecek resmi olmayan yazılım dosyalarının yayınlanmasının yasak olduğunu belirtti ve ayrıca şirketin Johnathon Wyckoff'e projeyi durdurmasını istediklerini defalarca söylediklerini ekledi.
 
Red Dead Redemption Mayıs 2010'da PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıktı. İlk oyunun aksine, Red Dead Redemption 2 konsollardan sonra PC'ye de geldi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler