Red Dead Redemption için Daha Fazla DLC

29.06.2010 23:47 Alkan Adakaner


 
     Rockstar Games'in şimdiden milyonlar satmayı başaran Vahşi Batı macerası Red Dead Redemption genişlemeye devam edecek.

     Bir süre önce ücretsiz olarak sunulan ve 6 co-op bölümün bulunduğu Outlaws To The End adlı DLC'den sonra yenileri de yolda. Bu defa çıkacak olanlar ücretli olacak gibi görünüyor.

    Rockstar Games bu indirilebilir içeriklerin yakında duyurulacağını açıkladı. Tabi ki içerikleri ile ilgili henüz bilgi vermedi. Multiplayer modun yanı sıra senaryo modu için de bir DLC gelir mi bilemiyoruz, ama gelse çok iyi olurdu.
 
      Hala satış listelerinin en üst kısımlarında bulunmayı başaran ve Rockstar Games'in beklentilerinin de üstünde satışlar gerçekleştiren oyunun yeni DLC'lerinin de büyük ilgi göreceğine eminiz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler