Red Dead Redemption'a Bir Ücretsiz DLC Daha Yolda!

05.10.2010 20:34 Levent Polater

 
 
 
    Rockstar'dan yine bedava DLC müjdesi. Oyunun çıkış tarihinden beridir çeşitli bedava DLC'ler ile oyuncuların yüzünü güldüren Rockstar 'Hunting and Trading Outfits Pack' adı altında yeni bir DLC paketi çıkarmaya hazırlanıyor.
 
    12 Ekim'de PSN ve Xbox Live'deki yerini alacak olan DLC'de 2 yeni kıyafet ve bu kıyafetleri açmak için bazı 'Challenge'lar olacak. 
 
    Yeni DLC, Savvy Merchant ve Expert Hunter kıyafetleri içinde bulunduracak. Savvy Merchant ile silah gücünüzde hatrı sayılır bir artış yakalarken, silah ve mermileri bu kıyafeti giydiğiniz sürece yarı fiyata satın alabiliyorsunuz. Expert Hunter'ı giydiğinizde ise avlarınızdan 2 kat fazla deri ve kürk toplayabileceksiniz. Paketin bir diğer özelliği ise vahşi batıya 'The Jackalope' adında yeni bir hayvan katması oluyor.

 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 18 Dk önce PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 7 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler