Red Dead Redemption'da Koca Ayak mı Var?

23.10.2010 16:08 Ersin Kılıç


     Hemen hemen her oyununda eşsiz bir dünya yaratmayı başaran Rockstar ekibi, bu dünyalara bir çok gizemi de eklemeyi ihmal etmiyor. Şimdiye kadar başta GTA serisi olmak üzere çok farklı ekstralar ile karşılaştık. Bu gizemlerin sonuncusu ise Red Dead Redemption için geldi.
 
     Koca Ayak, bir çok filme, diziye ve animasyona konuk olmuştur. Peki Koca Ayak (Bigfoot)'un Red Dead Redemption'da ne işi var?
 
     Bugün Rockstar Games'in Facebook notları arasına "WTF" başlıklı bir resim eklendi. Bu resimde arka planda bulanık bir görüntü  yer alıyor. Rockstar'dan başlık dışında bir açıklama gelmese de bu arka plandaki karaktere baktığımızda, olsa olsa "Koca Ayak"tır, diyebiliyoruz. Oyunun hayranları şimdiden köşe bucak bu gizemi araştıraya başladı. İlgili resme aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Bigfoot

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 1 Saat önce İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 1 Saat önce PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 8 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 8 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler