Red Dead Redemption'da Toplu Katliam

29.05.2010 01:24 Ersin Kılıç


     Her geçen gün yeni bir ilginç videosu ile karşılaştığımız Red Dead Redemption'da bu süreç daha uzun bir süre devam edeceğe benziyor.
 
     Şimdiye kadar, daha doğrusu oyun çıkışını yaptığından beri bir çok videosunu sizlerle paylaştık. Bu videolardan bazıları oyunun hatalarına ait olup bizi güldürse de bazı videoları da bir hayli şaşırmamıza neden olmuştu. Bu videolardan birisini de "Red Dead Redemption'da böyle şeyler yapmayın" adlı haberimizde sizlerle paylaşmıştık.
 
     Bu videoda oyuncu bağladığı bir karakteri (NPC) tren yoluna koymuş ve trenin üzerinden geçişiyle birlikte oyundaki en ilginç Achievement puanlarından birinin de kilidini açmıştı. Şimdiki haberimizde yer vereceğimiz videoda, bu eski videonun bir benzeri olsa da çok daha ilginç bir görünüme sahip. Çünkü bu sefer tren yolunda bir değil bir sürü karakter bulunuyor. Oyunu oynayan kişi, kementi attığını tren yoluna dizmiş. Ve bakın ortaya nasıl bir görüntü çıkıyor.






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler