Red Dead Redemption'ın Kısa Filminin Tamamı

08.06.2010 10:42 Alkan Adakaner


     Red Dead Redemption'ın kalitesi ile ilgili tartışmak bile oldukça yanlış. Vahşi Batı atmosferini bu kadar iyi hissettiren bir oyunla karşılaşmak cidden çok hoş.

     Bir süre önce Red Dead Redeption'ın yarım saatlik kısa filminin yayınlanacağını açıklanmıştı. Filmi çekici kılan etkenlerden birisi ise The Proposition, The Road adlı filmlerden tanıdığımız John Hillcoat'ın yönetmen koltuğunda oturmasıydı.

    Açıkçası ben kısa filmin sunumunu çok beğendim. Oyunun dünyasına olan ilgimi fazlasıyla arttırdı ki oyunu beğenenlerin bu kısa filmi de beğeneceğini düşünüyorum.

    Sand Box öğeleri ile bize oyunda büyük bir özgürlük sağlayan Rockstar Games şimdi sadece bu atmsoferi izlememizi ve hiç müdahale etmememizi istiyor.
 


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 29 Dk önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 41 Dk önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 3 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler