Red Dead Redemption'ın TV Reklamı

02.05.2010 17:36 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz hafta içinde Gamestop ekstraları için yayınlanan reklamı ile Kuzey Amerika televizyonlarını süsleyen Red Dead Redemption'un normal televizyon reklamı da yayınlandı.
 
     Tek kişilik hikaye modu dışında 16 kişiye kadar çıkan çoklu oyuncu modları ile de dikkat çeken Red Dead Redemption'un bu televizyon reklamı oldukça kısa olmasına karşın, oyunun tüm videolarında olduğu gibi etkileyici bir şekilde hazırlanmış.
 
     GTA'nın yaratıcılarından ifadesi ile başlayan ve oyunun bazı çarpıcı sahnelerine yer verilen bu televizyon reklamını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler