Red Dead Redemption'ın Tasarımcısı Oyunun PC Sürümüyle İlgili Konuştu

28.09.2015 16:28 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının şimdiye kadar gördüğü Vahşi Batı temasındaki en önemli yapımlardan Red Dead Redemption'ı sadece PS3 ve Xbox 360 için görmüştük. Senelerdir söylentisi ortada dolanan ve 2015 yılında bile hâla ara sıra bazı listelemelerde gördüğümüz Red Dead Redemption'ın PC sürümüyle ilgili yeni bir açıklama geldi.
 
    Daha önceden Rockstar Games'te çalışan ve Red Dead Redemption'ın baş multiplayer tasarımcılığını yapan Kris Roberts, yaptığı Twitch yayını sırasında konuyla ilgili konuştu. Rockstar Games'te çalıştığı dönem boyunca Red Dead Redemption'ın PC sürümüyle ilgili herhangi bir girişimin bile yapılmadığını belirten Roberts, GTA V'in PC haberini ilk okuduğunda oldukça şaşırdığını ekledi.
 
    Açıklamalarının devamında Kris Roberts yapılan anlaşmalardan dolayı Red Dead Redemption'ın PS3 ve Xbox 360'tan başka platformlara gelmesinin zor olduğunu, bunun haricinde teknik açıdan da bir 'Remastered' sürümün pek mümkün olmadığını belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 1 Saat önce İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 1 Saat önce PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 8 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 8 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler