Reklam Dediğin Böyle Olur 3

09.05.2010 18:55 Ersin Kılıç


 
     Oyun dünyasının en başarılı firmalarından biri olan Rockstar Games bir geleneği bozmadı ve gene mükemmel bir reklam ile karşımıza çıktı.
 
     Yaptıkları oyunların hakkını sonuna kadar veren firmalardan biri olan, Rockstar Games oyunları için yapılan reklam haberleri ile sık sık karşılaşıyoruz. Daha önce New York'ta bulunan Canal caddesinde GTA serisinin en eğlenceli oyunlarından Ballad of Gay Tony reklamı ile karşılaşmıştık. Daha sonra ise Rockstar Games'in gene New York'ta Manhattan bölgesinde güzel bir Red Dead Redemption reklamı gözükmüştü.
 
     Red Dead Redemption'un çıkış tarihine sayılı günler kala oyun için yapılan reklamlarda artmaya başladı. New York'ta bir çok noktada küçük afişleri ile karşılaşılabilecek olan oyunun en büyük reklamı ise ünlü Times meydanında yapılmış. Oyunda yönlendireceğimiz John Marsten tüm karizması ile yoldan geçenleri selamlıyor.
 
     Ayrıca oyunun geçtiğimiz günlerde yayınlanan televizyon reklamının uzatılmış versiyonu da yayınlandı. Bu yeni reklam videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 15 Dk önce PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 7 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler