Resident Evil 7 CPY Tarafından Kırıldı

29.01.2017 23:58 Gazali Çetinkaya

   Denuvo ilk tanıtıldığında geliştiricilerin oyunlarını koruması açısından oldukça iyi bir araç gibi görünüyordu ve dürüst olmak gerekirse birçok oyunda bir süre işe de yaradı. Ancak şu anda durum değişti.
 
   Denuvo'nun son sürümünü kullanan Resident Evil 7, beş gün gibi kısa bir süre içerisinde kırıldı. Bu da gösteriyor ki ileride bu kopya koruma sistemini kullanan oyunlar da kısa sürede kırılabilecek. 
 
   Bu durum tabii ki korsana karşı mücadele veren bu sisteme yatırım yapan geliştiricileri zor duruma sokacaktır. Diğer yandan da Denuvo'yu boykot eden birçok PC kullanıcısına da memnun edecektir. 
 
   Şimdi merak edilen bir soru ise Capcom oyunun satışlarını yükseltmek adına Denuvo'yu oyunundan kaldıracak mı. Belirttiğimiz üzere Denuvo nedeniyle oyunu satın almayan PC kullanıcıları bulunmakta. 
 
   Dağıtıcı ve geliştiriciler istedikleri zaman bu kopya koruma sistemini kaldırmakta özgürler. Daha öncesinde Crytek, Playdead ve Bethesda gibi firmaların oyunlarından Denuvo'yu kaldırdığına şahit olmuştuk.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 226 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler