Resident Evil 7: Gold Edition ve Son DLC'ler 12 Aralık'ta Çıkacak

05.09.2017 14:44 Gazali Çetinkaya

 
   Resident Evil 7: biohazard Gold Edition 12 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için hem kutulu hem de dijital olarak çıkacak.
 
   Gold Edition'ın içerisinde ana oyun, “Banned Footage Vol. 1” (Nightmare, Bedroom & Ethan Must Die) “Banned Footage Vol. 2” (21, Daughters & Jack's 55th Birthday) ve yeni gelecek olan “End of Zoe” indirilebilir içerikleri bulunacak.
 
   Son iki indirilebilir içerik “End of Zoe” ve “Not a Hero” da 12 Aralık'ta çıkacak.
 
   “End of Zoe” indirilebilir içeriğinde oyuncular Zoe'nin kaderinin ne olacağını öğrenirken yeni düşmanlarla karşı karşıya kalacak ve bataklık dolu yeni alanlar keşfedecek. Orijinal sürüm sahipleri $14.99 / €14.99 / £11.99 fiyat ile satın alabilecek.
 
   “Not a Hero” indirilebilir içeriğinde ise deneyimli BSAA askeri Chris Redfield'ın geri dönüşüne sahit olacaksınız. Resident Evil 7: biohazard'ta Ethan Winters'ın başından geçen olaylarını sonrasını konu alacak indirilebilir içerik ana oyunda karşılaşmadığınız yeni tehditler karşısında Chris olarak oynayabileceğiniz yepyeni bir deneyim getiriyor. “Not a Hero” tüm Resident Evil 7 sahipleri tarafından ücretsiz olarak indirebilecek.
 
   Capcom, “End of Zoe” ve “Not a Hero” içeriklerinin de PlayStation 4'te PlayStation VR ile oynanabileceğini doğruladı. 
 
   Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler