Resident Evil 7 ‘Not a Hero’ DLC'si Ertelendi

25.04.2017 15:51 Gazali Çetinkaya

 
   Resident Evil 7: biohazard için ilkbaharda sunulması planlanan ve Chris Redfield'ın yer alacağı ücretsiz indirilebilir içerik ‘Not a Hero’ ertelendi. 
 
   Capcom erteleme ile ilgili olarak içeriğin yüksek beklentileri karşılayacak kadar iyi olmadığı sonucuna vardığını belirtti ve içeriği belirsiz bir tarihe erteledi. 
 
   Ayrıca Capcom "Amacımız bu içeriğin ana oyunun yüksek kalitesiyle eşleşmesidir, bu sebeple bu hedefe ulaşmak için daha fazla geliştirme zamanı gerekmektedir. Hayranlarımızın seveceği bir şey yaratmak için bu zamanı kullanacağımızdan emin olabilirsiniz." dedi.
 
   Ayrıca yapımcı Jun Takeuchi, Capcom'un bir başka indirilebilir içerik üzerinde daha çalıştığını da onayladı. 
 
   Resident Evil 7: biohazard şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler