Resident Evil 7 için 8 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

01.12.2016 13:22 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom'un FPS olarak sunacağı yeni Resident Evil oyunu Resident Evil 7: biohazard için yeni görüntülerden oluşan oynanış videoları paylaşıldı.
 
   Oyunu 4 saat boyunca oynama fırsatı yakalayan sitelerden GameSpot paylaştığı yazısında ise Resident Evil 7'nin kesinlike yürümü simülasyonu olmadığını, oyunun Outlast gibi saklan, kaç mekaniklerini dayanmadığını ve düşmanlara karşı ateşli ve diğer silahların önemli bir konumda olduğunu belirtti.
 
   GameSpot ayrıca Resident Evil 7'yi gerçek bir Resident Evil oyunu olarak ve Resident Evil Remake'in First Person hali olarak tanımladı.
 
   IGN tarafından paylaşılan 8 dakikalık videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler