Resident Evil 7'den Önemli Detaylar Paylaşıldı

26.08.2016 19:14 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom tarafından geliştirilen ve seride bir farklılığa giderek First Person olarak oyunculara sunulacak Resident Evil 7 ile ilgili yeni bilgiler geldi ancak bu bilgiler Capcom'dan değil derecelendirme kurulu Entertainment Software Rating Board (ESRB) tarafından geldi.
 
   İlk olarak bu bilgiler ile yöneteceğimiz karakterin isminin Ethan olduğu açıklandı. Zaten hatırlarsanız, Gamescom 2016 videosunun başında bir kadın karşısındakine Ethan diye hitap ederek konuşuyordu. 
 
   Bir diğer önemli bilgi için ise ESRB özet kısmında hikayeyi şu şekilde anlattı. "Resident Evil 7, oyuncuların Ethan adındaki karakterin rolünü üstlendiği ve kayıp eşini terk edilmiş bir konakta aradığı hayatta kalma korku oyunudur." 
 
   Bunun dışında hepimizin düşündüğünün aksine oyunda aksiyon kısımlarının da bulunacağı ortaya çıktı. ESRB bu konu hakkında da oyuncuların çevreyi keşfedeceğini ve tabanca, shotgun, patlayıcılar, flamethrower ve motorlu testere kullanarak mutasyon geçirmiş yaratıkları öldüreceğini belirtti. 
 
   Son olarak oyunda ilerledikçe bolca kanlı, kol bacak kesmeli ve organların etrafa saçılmış şekilde sahnelerin bulunacağı ayrıca (fuck, shit) gibi kelimeleri de diyaloglar içinde göreceğimiz ESRB tarafından belirtildi.
   
   PlayStation VR ile de oynama imkanı sunacak Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler