Resident Evil Village Çıkış Fragmanı

06.05.2021 12:31 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Resident Evil Village'ın çıkış fragmanını yayınladı.
 
Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu 7 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
Resident Evil Village standart sürümü PlayStation Store'da 499,00 TL, Xbox Store'da 485,00 TL ve Steam'de 279,00 TL. Deluxe sürümü PlayStation Store'da 569,00 TL, Xbox Store'da 554,00 TL ve Steam'de 332,22 TL.
 
Her sürüm için ön sipariş bonusları dekoratif silah eklentisi Mr. Raccoon Weapon Charm ve tabanca mühimmatı, av tüfeği mühimmatı, ilk yardım tedavi paketi ve maymuncuk bulunan Survival Resources Pack. Deluxe sürüm ek olarak Trauma Pack (Samurai Edge silahı ve Mr. Everywhere aksesuarı gibi hatıra eşyaları), ekran filtresi, özel güvenli oda arka plan müziği ve Resident Evil Village deneyimini destekleyecek pek çok öğe içeriyor. 
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. İnceleme puanlarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Village Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 6 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 6 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 7 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler