Respawn Entertainment'tan Activision'a Headshot

27.04.2010 10:24 Alkan Adakaner


 
     Infinity Ward'un eski elemanları Chris Lambert ve Brent McLeod da Resawn Entertainment'e katılarak Activision'a darbe vuran isimler arasına girdiler.

    Activision'ın Vince Zampella ve Jason West'i görevlerinden alması sonucunda bu ikili EA bünyesinde Respawn Entertainment'i kurmuşlardı. Daha sonra yavaş yavaş eski patronlarına katılan Infinity Ward elemanları ile Call of Duty serisini yaratan ekip yok olmuştu.

     Bu ayrılıklarla birlikte Infinity Ward'dan ayrılan elemanların toplam sayısı 25 oldu. Activvision hala bir şey yokmuş gibi davransa da hiç beklemediği bu ayrılıklar sonucunda headshot yemiş gibi olduğuna eminiz.
 
     Respawn Entertainment'in gelecekte nasıl bir oyunla karşımıza çıkacağı hala açıklanmış değil, ama yeni bir FPS oyunuyla Activision'a yeni bir darbe vurmak isteyecekleri herkesin ortak kanısı.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 26 Dk önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler