Respawn patronu Titanfall 3'ü görmeyi çok istediğini belirtti

01.05.2023 16:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Respawn CEO'su Vince Zampella, seriye geri dönüş için herhangi bir çalışmanın olmamasına rağmen Titanfall 3'ü görmeyi çok istediğini belirtti. Barron's (haber kaynağı) ile konuşan Zampella, Respawn'ın "şu anda herhangi bir proje üzerinde çalışmadığını" söyledi. Vince Zampella aynı zamanda Respawn Entertainment'ın kurucu ortaklarından biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
Zampella çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Geniş bir evrene sahip Titanfall için şu anda herhangi yeni bir oyun projesi bulunmasa da Zampella üçüncü bir oyunu görmek istediğini belirtiyor. Bu kapsamda ek olarak şunları söylüyor. "Bunu demeyi pek sevmesem de en ufak bir imada bulunduğun zaman insanlar gelip sizi haşlar. Eğer şu anda Titanfall 3 çıkabilir desem büyük bir beklenti içerisine girilir ve çıkmayınca da kötü siz olursunuz. Dolayısıyla bu tür şeylere dikkat etmek gerekir. Tüm bunlara rağmen Titanfall 3'ü görmeyi çok isterim. Ancak yine de böyle bir planımız yok.” 
 
Respawn ekibi içerisinde birçok çalışan yer alıyor ve bu yılın başlarında yaklaşık 50 kişilik bir ekibin 'Titanfall Legends' üzerinde çalıştığı bildirildi. Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb'a göre bu oyun Titanfall temalı Apex Legends olacaktı. Ancak Electronic Arts'ın bu projeyi Şubat ayında iptal ettiği belirtildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Respawn Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler