Rockstar, LA Noire için Hollywood'u Uyardı

Esaretin Bedeli tüm zamanların en iyi filmlerinden biri
25.01.2013 10:24 Alkan Adakaner


      L.A Noire'ın yayıncısı olan Rocktar Games, benzer isme sahip bir TV şovunun isim değiştirmesi gerektiğini yönünde Hollywood'u uyardı.
 
      Esaretin Bedeli ve Yeşil Yol gibi ünlü filmler ile The Walking Dead'in TV dizisinin yönetmeni olan Hollywood'un ünlü yönetmen ve yazarlarından Frank Darabont'a Rockstar Games'ten ciddi bir uyardı geldi.
 
      Franl Darabont, bir süredir LA Noir adında bir TV şovu üzerinde çalışıyordu. Bu proje için kullanılması düşünülen isim ise Rockstar'ın "bu ismi kullanırsanız sizi dava ederiz" açıklamasıyla suya düştü. Rockstar'a çok kızgın olduğu anlaşılan Darabont, TV şovunun adının Lost Angels olarak değiştirilmesinin düşünüldüğünü söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler