Rockstar: Red Dead Redemption Facia Olabilirdi

John Marston'ın karizmasına diyecek laf yok
09.11.2012 18:20 Alkan Adakaner


      Red Dead Redemption hiç kuşkusuz bu nesildeki en iyi oyunlardan biri; hatta bazı oyunculara göre tartışmasız bu nesildeki en iyi oyun olduğu söylenebilir. Rockstar Games bu başyapıtını geliştirirken böyle üst düzey bir oyun yerine bir facia yaratmaktan da korkmuş. Rockstar Games başkan yardımcısı Dan Houser bu konuda şunları söyledi:
 
      "Niko'yu çok sevdik ve onun bir oyun için güçlü bir ana karakter olduğunu düşündük. Daha sonra ise John Marston'ın macerasına atıldık. Şunu hala söylüyoruz ki bu Vahşi Batı macerası facia olabilirdi, ama sizin de çok sevebileceğiniz güçlü bir karaktere sahip ilginç bir oyun yapmak istedik. "
 
      Mayıs 2010'da piyasaya çıkan Red Dead Redemption müthiş inceleme puanları ve başarılı reklam kampanyalarından sonra ilk bir kaç haftada 5 milyon adet dağıtıldı. Şubat 2012'de yapılan duyuruya göre oyun 13 milyondan fazla satmıştı. Böylece Rockstar Games satış anlamında da tatmin oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler