Rockstar, Yeni Bir Red Dead İçin Yeşil Işık Yaktı

Özlemedik desek yalan olur.
13.07.2012 10:02 Levent Polater

 
    Rockstar, ciddi ciddi bir gün Red Dead serisine geri dönmeyi istiyor ve arzuluyor. Hayranların favorilerinden Red Dead Redemption'a yakın gelecekte devam oyunu katılabilir.  Şirketin, hayranların yoğun talebine karşılık verdiği yanıt şu şekilde oldu ve bize de bu düşünceyi geliştirmek kaldı:

     “…Bully ve L.A. Noire gibi serilerde olduğu gibi serilere yeni bir yapım eklemek için acele etmiyoruz, fakat bu, serilere yeni bir oyun yapmayacağımız anlamına gelmez. Red Dead serisinin geleceği için duyurulara hazır olun!"
 
   Kim bilir, belki de Rockstar, GTA V çıkışını yaptıktan sonra tüm odak noktasını yeni bir Red Dead oyununa çevirecektir. Bully, L.A. Noire veya Red Dead serilerinden hangisine yeni bir oyun yapılmasını istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler