S.T.A.L.K.E.R. 2 Duyurusu Neden Erken Yapıldı?

30.05.2018 16:02 Gazali Çetinkaya

 
   S.T.A.L.K.E.R. 2 yaklaşık iki hafta önce sürpriz bir şekilde resmi olarak duyuruldu ancak oyun hakkında ne bir bilgi ne de bir video ya da ekran görüntüsü paylaşıldı. Sadece oyunun üç yıl sonra çıkış yapacağı açıklandı.

   Görünüşe göre S.T.A.L.K.E.R. 2 duyurusunun bu kadar erken yapılmasının altında yatan sebep ortaya çıktı: Yayıncı bulmak.
 
   Rus bir YouTube kanalının podcast'ine konuk olan Epic Games Yayıncılık Stratejisi Direktörü Sergey Galyonkin tarafından belirtilene göre, geliştirici GSC GameWorld medyanın ilgisini çekmek ve bir heyecan yaratarak E3 2018 esnasında bir yayıncı kuruluşu ile anlaşmak için S.T.A.L.K.E.R. 2 erkenden yapmış.
 
   Sergey Galyonkin, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin henüz doküman aşamasında yani yapım sürecinin daha çok başlarında olduğunu ve orijinal S.T.A.L.K.E.R ekibindeki bazı kişilerin yeni oyunun yapımında da yer aldığını söyledi.

   Sergey Galyonkin, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin geliştirme sürecine dahil değil. Bu bilgileri GSC GameWorld'ün oyunun geliştirilmesinde kullanılacak Unreal Engine oyun motoru lisans anlaşması vasıtasıyla kurdukları iletişim sayesinde öğrenmiş.

   S.T.A.L.K.E.R. 2, 2021'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S.T.A.L.K.E.R. 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 4 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 5 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler