STALKER 2'de Kalıcı Bağlantı Zorunluluğu Var!

Stalker 2 bizi yine envai çeşit mutantın olduğu gizemli bir post apokaliptik dünyaya götürecek
08.10.2011 04:32 Levent Polater

 
    GSC Game World, Stalker 2 ile ilgili yeni bilgiler vermeye başladı. Şimdilik yapım sürecinin başlarında olduğu belirtilen oyun için stüdyo patronu Sergey Grigorovich, PC oyuncuları için önemli bir detay bildirdi.
 
    Stalker 2'nin PC'de kalıcı bağlantı zorunluluğuna sahip olduğunu belirten Grigorovich, böylece korsan oyunculuğun önüne geçmeyi planlıyor. Kendileri için korsan oyunculuğun büyük bir sorun olduğunu ve bununla savaşmaya çalışacaklarını belirtmiş GSC patronu.
 
    Grigorovich, kalıcı bağlantı zorunluluğuyla ilgili önemli bir bilgi daha vermeyi unutmamış. Oyunu satın alanlar, bazı içerikleri bağlantı sayesinde oyunun sunucularından indirmek zorunda kalacaklar. Böylece korsan oyunculuğa karşı daha büyük bir savaş açılmış olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S.T.A.L.K.E.R. 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler