S.T.A.L.K.E.R. 2'den Sızan Konsept Tasarımlar

09.12.2011 20:50 Samet Konuksal

 
     Geçtiğimiz saatlerde S.T.A.L.K.E.R. serisinin yapımcısının kapandığı, serinin yeni oyununun da iptal edildiği yönünde iddialar internet alemini sarmaya başlamıştı. Konu hakkında yeni bilgilerle birlikte birkaç konsept tasarımları da sızdı.
 
     BeefJack'e ulaşan GSC yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre GSC'nin kapandığını Twitter'dan öne süren Dmitri Bourkovski, aslında bir GSC çalışanı değil ve firmayla herhangi bir bağlantısı bulunmuyor. Bu düzeltmeden sonra Bourkovski de kendi Twitter'ı üzerinden yıllardır GSC'nin kurucusuyla arkadaş olduğunu fakat hiç GSC'de çalışmadığını doğruladı.
 
     Sonrasında yine yaygarayı başlatan isim, GSC'de şu sıralar işlerin karışık olduğunu, şuanlık hiçbir şeyin resmi olmadığını ancak S.T.A.L.K.E.R. 2'nin gelişim sürecinin bir sürelik durduğunu Twitter üzerinden belirtti.
 
     Tüm bu kargaşanın yanı sıra, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin yapım aşamasından bazı konsept tasarımları sızdı. Aşağıdan görüntüleyebileceğiniz tasarımlar oldukça güzel görünüyor.
 
     Bu tasarımların sızmasıyla iptal söylentisinin çıkmasının aynı günü bulması kafaları karıştırmıyor değil. Bakalım GSC'den resmi bir ağız iddiaları yalanlayacak mı, ya da gerçekten GSC kapandı mı?
 
   
  
  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S.T.A.L.K.E.R. 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 1 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 2 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler