Saints Row 2022 Resmi PC Sistem Gereksinimleri

20.08.2022 15:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Deep Silver ve Volition, Saints Row için resmi PC sistem gereksinimlerini açıkladı. PC sistem gereksinimlerine göre oyun hem DX11 hem de DX12 kullanacak ve en az 50 GB boş sabit disk alanı gerektirecek.
 
Volition,  PC özelliklerinin yanı sıra sabit kaç fps alınacağını da belirtti. Ancak Ray Tracing efektleri için herhangi bir gereklilik açıklamadı. 
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla Saints Row'un PC sürümü Ambient Occlusion (ray tracing) özelliğine sahip olacak. Teorik olarak oyun NVIDIA DLSS veya AMD FSR 2.0 teknolojilerini de destekleyecek. 
 
Saints Row, 23 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için çıkış yapacak.  
 
Sistem gereksinimleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row Reboot Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler