Saints Row, Ağustos 2022'ye Ertelendi

17.11.2021 15:18 Mehmet Tandoğan

 
Saints Row'un başlangıçta Şubat 2022'de çıkış yapması planlanıyordu. Ancak yeni bir duyuru ile Deep Silver ve Volition, oyunu 23 Ağustos 2022'ye erteledi.
 
Volition'ın Kreatif Direktörü Jim Boone, erteleme hakkında şunları söyledi: "Önceliğimiz şimdiye kadarki en iyi Saints Row oyununu yaratmak. Önceki belirlediğimiz tarihte oyunu yayınlamaya çalışsaydık, belirlediğimiz standartlara uygun olmayacaktı. Bu yüzden oyunu ertelemeye karar verdik." 
 
Bu gecikmenin genel olarak COVID-19 salgınından kaynaklandığı belirtiliyor. Ekip, bu ekstra zaman boyunca oyuna ince ayarlar yapıp genel kaliteyi iyileştireceğini bildiriyor.
 
Saints Row, üçüncü şahıs bir aksiyon oyunu olacak ve derinlemesine karakter oluşturma ekranına sahip olacak. Oyuncular özel arabalarını bir garajda saklayabilecek ve araçlarını özelleştirebilecek. Ayrıca co-op oynanışı destekleyecek. Ancak platformlar arası çapraz oynamayı desteklemeyecek.  
 
Saints Row, 23 Ağustos 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row Reboot Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 1 Saat önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 2 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 4 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler