Sea of Thieves'in 11 Mart'ta Yayınlanacak Olan The Heart of Fire Güncellemesi Ertelendi

11.03.2020 00:02 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Microsoft Studuos'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Rare'in yaptığı Seo of Thieves'in yarın 11 Mart'ta yayınlanacak olan The Heart of Fire'ın yayın tarihi ertelendi. 
 
Geliştirici stüdyo Rare'in açıklamasına göre, son dakikada keşfedilen bir hatadan dolayı, güncellemenin yayın tarihi ertelendi. 
 
Tweet'te şöyle yazıyor: "Son dakikada bulunan bir hatadan dolayı The Heart of Fire güncellemesi planlandığı gibi 11 Mart'ta yayınlanmayacak. Güncellemenin çıkış tarihi ile ilgili bilgileri 24 saat içerisinde açıklayacağız. Bu sorun, oyunun şu anki durumunu etkilemiyor, oyuna devam edebilirsiniz."
 
Yeni çıkış tarihi paylaşıldığında yine sizlerle paylaşacağız. Sea of Thieves şu anda Xbox Game Pass aboneleri için ücretsiz bir şekilde ulaşılabilir durumda. Yeni güncellemenin resmi fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler