Sean Murray, No Man's Sky'ın Sızan Videolarını Lütfen İzlemeyin Diyor

30.07.2016 10:44 Gazali Çetinkaya

   
 
   No Man's Sky'ın çıkışına az bir süre kaldı ve oyunu önceden edinmiş kişiler tarafından birçok video sızdırılıyor. Hello Games'in kurucusu Sean Murray'de haklı olarak bu duruma canı sıkılmış olsa gerek ki twitter üzerinden sızan videoları lütfen izlemeyin yönünde bir yorumda bulundu.
 
   Paylaştığı mesajda biz No Man's Sky'ı sürprizlerle doldurmak için yıllar harcadık, siz beklerken yıllar harcadınız lütfen izleyerek kendi tadınızı kaçırmayın anlamında bir yorumda bulunda ve bir başka yorumunda ise çok yakında kendiniz deneyim edeceksiniz diye de belirtti. 
 
 
   18 kentilyon gezegen bulunacağını iddia eden No Man's Sky PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4 çıkış tarihi Avrupa'da 10 Ağustos, PC çıkış tarihi ise dünya genelinde 12 Ağustos. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 11 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler