Silent Hill 2 Remake Derecelendirildi: Çıkışa Yakın Olabilir

01.04.2024 14:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Konami ve geliştiriciliğini Bloober Team ekibinin üstlendiği Silent Hill 2 remake yeni bir derecelendirme aldı. ESRB tarafından derecelendirilen yeniden yapım sürümünün yakın zamanda çıkış yapacağı öne sürülüyor. Bu tarz listelemeler genellikle oyunun çıkışına yakın yapılıyor.
 
Silent Hill 2 yeni derecelendirmeler alıyor 
 
 
 
Daha önce Kore derecelendirme kurulu yakın zamanda Silent Hill 2 remake sürümünü listelemişti. Şimdi ise Kuzey Amerika derecelendirme kuruluşu olan ESRB de aynı şekilde oyunu listeledi. Twitter üzerinde yer alan Wario64 adlı kullanıcının tespit ettiği üzere oyunun yetişkinlere yönelik etiket aldığını aktarabiliriz. Açıklama içerisinde şiddetin, kanın ve vahşetin tasvir edildiği aynı zamanda kişilerde olumsuz durumlar oluşturabilecek unsurların yer aldığı belirtiliyor.
 
Diğer taraftan oyunun yakın zamanda yayınlanan fragmanı oyuncular tarafından bir hayli eleştirildi. Eleştiriler arasında aksiyon sisteminin oldukça kötü olduğu ve orijinal temellerin zayıf olduğu vurgulandı. Bu olumsuz eleştirilerin ardından geliştirici Bloober Team'in başkanı, fragmanın gerçeği yansıtmadığını ve oyun çıktığında daha fazla içeriğe ulaşılabileceğini aktardı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 3 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 7 Dk önce Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Dk önce MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler