Silent Hill 2 Remake ile Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

03.02.2024 16:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloober Team tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü için bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Oynanış videosunun ardından oyunun orijinal grafik karşılaştırması yapıldı ve şimdi ise bu grafik karşılaştırması ile beraber ne gibi bir değişiklik ile karşılaştığımızı daha net bir şekilde görebiliyoruz.
 
Video içerisinde grafik karşılaştırması yapılıyor 
 
 
 
YouTube platformu üzerinde bulunan içerik üreticisi Cycu1, yeni yayınladığı "Silent Hill 2 Remake vs. Orijinal" adlı video ile beraber oyunun grafik karşılaştırmasını yaptı. İçerik üreticisi burada iki sürümde de aynı ara sahneleri ve bulmaca içeriklerini kullandı ancak bazı noktalarda kamera açılarının değişkenlik gösterdiğini görebiliyoruz.
 
Epic tarafından geliştiricilere sunulan Unreal Engine 5 ile beraber geliştirilen Silent Hill 2 Remake, hayranlar tarafından beklenen projeler arasında bulunuyor. Oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair bazı raporlar bulunuyor. Bu raporlara göre oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak ancak bazı topluluklar ise 2025 yılına sarkacağına dair bildirilerde bulunuyor.
 
Karşılaştırma videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler