Silent Hill: The Short Message 2 Milyon İndirmeye Ulaştı!

13.02.2024 19:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulan Silent Hill: The Short Message yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Geçtiğimiz süreçte 1 milyon indirmeye ulaşan bu yapım şu anda 2 milyon indirmeyi aşmış durumda.
 
Silent Hill: The Short Message indirilmeye devam ediyor
 
 

Yeni Silent Hill deneyimi PlayStation 5 için PlayStation Mağazası üzerinden 31 Ocak tarihinde yayınlandı. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu yapım, 5 Şubat tarihinde 1 milyon indirme sayısını aştı. Korku dolu atmosferlere geçiş yapabileceğimiz ve yıkık dökük bir apartman içerisinde yer aldığımız yapımda hayatta kalmanın yollarını arıyoruz.

Arkadaşı Maya'dan gelen mesajları takip eden Anita karakterini kontrol ettiğimizi yapım en yeni oyun teknolojileriyle beraber destekleniyor ve modern bir Silent Hill deneyimini bizlere sunuyor. Şu anda yalnızca PlayStation 5 konsollarında yer alan oyunu denemek isterseniz PlayStation mağazasına buradan geçiş yapabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler