Sims'e Büyük Rakip Geliyor: Krafton Simülasyon Oyunu inZOI'yi Duyurdu!

20.11.2023 00:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Battle royale oyunu PUBG'nin arkasında geliştirici ekip Krafton bu sefer farklı bir oyun tarzıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. The Sims oyunuyla beraber tanıştığımız hayat simülasyonu oyun türü bu sefer Krafton'un elinde çıkacak yeni bir oyunla geliyor. InZOI adlı yapım bu türdeki boşluğu doldurmaya geliyor.
 
Büyük vaatlerle çıkış yapmaya hazırlanan oyun
 
 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında yer alan hayat simülasyonu inZOI, Sims oyununa rakip olarak çıkış yapmayı bekliyor. Zira bu oyunda da aynı şekilde ortak birçok yapı yer alıyor ve oyuncular burada da gerçek hayatta ne yapıyorsa yapmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanının uluslararası oyun fuarı G-STAR 2023'te yayınlanan oyun için beklentiler bir hayli yüksek. Bu fuar Güney Kore'de düzenlendi.
 
InZOI adlı yapım içerisinde karakter oluşturma ekranı, ev alma, iş bulma, karakterin günlük ihtiyaçlarını karşılama ve daha fazla mekanik yer alıyor. Oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapması planlanıyor. Oyunda ayrıca dinamik hava ve fotoğraf modu yer alıyor. Fotoğraf modunda da birçok filtre bizleri bekliyor.
 
Oynanış içeriğine bakacak olursak
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Overwatch 2 İçin 6v6 Maçlar Yakında Gelebilir: İşte Detaylar 26 Temmuz Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu Sonunda Çıktı! 26 Temmuz Dragon Age: The Veilguard, Steam'de EA Uygulaması Gerektirmeyecek 26 Temmuz Dark and Darker Mobile Oynadık: İşte İlk Deneyimlerimiz! 26 Temmuz Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 26 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler