Skull & Bones ESRB Tarafından Derecelendirildi

26.06.2022 20:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından İlk olarak E3 2017'de duyurulan korsan temalı açık dünya oyunu Skull & Bones ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) tarafından derecelendirildi. Oyun daha önce Brezilya ve Avustralya da dahil olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde derecelendirilmişti. Bu da derecelendirilmelerin doğruluğunu kanıtlar nitelikte.
 
ESRB web sitesinde oyunun PC, PlayStation 5, Stadia ve Xbox Series platformlarına geleceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra oyun hakkında şu ifadeler yer alıyor: "Skull & Bones, oyuncuları bir korsan kaptan olma yolculuğuna davet ediyor. Oyunculara burada gemi kazası geçirmiş bir serseri rolünü üstleniyor. Oyun deniz savaşı ve aksiyon öğelerini bünyesinde barındırıyor.. Oyuncular görevleri tamamladıkça yeni yerleşim yerlerini keşfedebiliyor ve deniz savaşlarına doğrudan girebiliyor.
 
Birinci şahıs bakış açısı ile oyuncular değerli ganimetler elde etmek için mürettebatlarına emir verebiliyor. Giriştiğiniz deniz savaşlarında top atma emri vererek rakiplerinizi alt edebiliyorsunuz.
 
Yerleşim yerlerinde birçok NPC bulunuyor. Bu NPC'ler ile etkileşime geçebiliyorsunuz."
 
Öte yandan geçtiğimiz saatlerde yeni bir söylenti ortaya çıktı. Bu söylentiye göre Ubisoft, oyunun çıkış tarihini önümüzdeki ay resmi olarak duyuracak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler