Sky, Finding Paradise ve Alba: A Wildlife Adventure 2021 İlkbaharda Switch'e Geliyor

16.12.2020 08:36 Gazali Çetinkaya

Nintendo Indie World sunumunda Sky: Children of the Light, Finding Paradise ve Alba: A Wildlife Adventure'ın Switch'e geleceği duyuruldu.
 
Üç oyun da 2021 İlkbaharda çıkacak.
 
Flower ve Journey'nin yaratıcılarından Sky: Children of the Light ilk olarak Temmuz 2019'da iOS ve Aralık 2019'da Android için çıkış yapmıştı. Oyuncuların yollarını aydınlatmanın cömertlik ve merhametten geçtiği ıssız bir gökyüzü krallığı boyunca uçarken sevdikleriyle el ele tutuştuğu bir sosyal macera oyunu.
 
 
Finding Paradise, To the Moon'un devam oyunu. İlk olarak Aralık 2017'de PC için çıkışını gerçekleştirmişti. Ölen bir adamın anılarında gezerek son dileğini yapay olarak yerine getirmesi için görevlendirilmiş iki doktor hakkında hikaye odaklı bir deneyim.
 
 
 
Alba: A Wildlife Adventure ise Monument Valley ve Assemble with Care geliştiricisi ustwo games'in geçtiğimiz hafta PC ve Apple Arcade için piyasaya sunduğu bir macera oyunu. Yaşadığı güzel adayı ve oradaki yaban hayatını korumak ve hatta bir devrimin ateşini yakmak için çıktığı yolculukta Alba'ya eşlik ediyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler