Solar Opposites’ın 2. Sezonundan İlk Video Paylaşıldı

25.07.2020 17:06 Özgür Eroğlu

 
Rick and Morty'nin yaratıcılarından ve Rick ve Morty'i seslendiren Justin Roiland'ın ve Mike McMahan'ın yaratıcılığını yaptığı animasyon komedi dizisi Solar Opposites'ın ikinci sezonundan bir video paylaşıldı.
 
Video, sadece seslendirme ve çizimlerden oluşuyor. Geliştirme sürecinin henüz başlarında oldukları için animasyonları eksik. Sadece ikinci sezon için bir ilk bakış video diyebiliriz. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz, ayrıca ilk bakış videosu bittikten sonra videoya devam ederseniz, yaratıcı ekibin Comic-Con'da düzenlediği paneli de izleyebilirsiniz.
 
Solar Opposites, en son ikinci ve üçüncü sezon için onayını almıştı. Solar Opposites, isimleri Yumyulack, Jesse, Terry ve Korvo olan 4 uzaylının, Amerika'ya düşmesinden sonra olanları konu alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler