Sony Bazı Cyberpunk 2077 Oyuncularının İade Talebini Reddediyor

15.12.2020 08:28 Gazali Çetinkaya

 
Bazı PlayStation 4 kullanıcıları, Cyberpunk 2077'yi iade etme konusunda sorun yaşıyor.

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin standart PlayStation 4 ve Xbox One'daki performans sorunları sebebiyle oyunun iade edilebileceğini açıklamıştı ve buna rağmen bir sürü kullanıcının iade talebi geri çevriliyor.

Sony'nin normalde dijital oyunlar için oldukça kötü bir iade sistemi var. Satın aldığınız içerik bozuk değilse indirmeye başladığınız an iade hakkınızı kaybediyorsunuz. Cyberpunk 2077'yi iade etmek isteyenler de içerik indirildiği için reddediliyor ve yama beklemeleri söyleniyor.

Fakat CD Projekt RED onay verdiği için iade etmek durumundalar. Ayrıca bin ton hatayla 720p çözünürlükte 15-25fps arasında çalışan bir oyun bozuk değilse hangi oyun bozuk acaba.
 
Xbox tarafında da reddedilen var fakat daha az. Xbox'ta oyunu oynamış olsanız bile genelde kolaylıkla iade edilebiliyor. Steam'de oyunu iki saatten fazla oynamadıkça koşulsuz iade etme hakkına sahipsiniz. Bazı özel durumlarda iki saati geçince de kabul edilebiliyor. PC'de oyun eski nesil konsollar kadar kötü bir durumda değil. Yine de iade etmek isteyenler PC tarafında da bir şansını deneyebilir.

İade konusunda sorun yaşayanlar helpmerefund@cdprojektred.com adresi üzerinden CD Projekt RED ile iletişime geçebilir.
 
CD Projekt RED, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarını düzelteceğinin sözünü verdi. Ocak ve Şubat ayında da birer büyük güncelleme yayınlanacak ve bu iki güncellemeyle en önemli sorunların giderilmesi bekleniyor. PC versiyonu da iyileştirilmeye devam edilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler