Sony'den Microsoft'un Ortak Online Ağ Teklifine Cevap Geldi

Araya bi' ethernet kablosu çekelim beyler.
16.03.2016 12:17 Gökhan Yılmaz

  
     İki gün önce Microsoft diğer platformları(Bu Sony oluyor) oyunların online modlarını birleştirmeye davet ettiğini aktarmıştık sizlere. Belli başlı oyunlarda PlayStation 4 ve Xbox One'ın aynı online ağı kullanmasını istediklerini ve böylece oyuncuların birbirleriyle oynayabilmelerini sağlayacaklarını açıklamışlardı. Sony'den buna cevap geldi.
 
     Sony'nin yapmış olduğu açıklamaya bakılırsa bu teklife kapalı değil ama direkt olarak Microsoft'la birlikte çalışacaklarını da belirtmiyorlar. 
 
     "PlayStation Cross Platform desteğini 2002 yılından beri PC ile Final Fantasy 11 ve bazı PS2 oyunlarında sunuyordu. Oyun yayıncıları ve yapımcılarıyla bu konuda masaya oturmaya hazırız."
 
    Microsoft'un çağrısı direkt olarak Sony'ye yönelik olurken Sony'nin cevabı ise biraz daha "Biz PC ile yapmıştık, yine yapabiliriz" şeklinde Xbox One hedeflenmeden geldiği için hala iki firmanın ortak bir online ağda buluşup buluşmayacağını kestiremiyoruz. Bunu da zaman gösterecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 29 Dk önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 1 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 2 Saat önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler