Söylenti: Destiny'e Daha Zorlu Bir Mod Gelecek

11.12.2014 15:54 Tayfun Kumaş

 
    Bir Reddit kullanıcısının sızdırdığı bilgilere göre; Destiny'e yeni bir mod gelecek ve bu mod ise süper güçleri, radarı ve silah bonuslarını ortadan kaldıran zorlu bir oyuncu modu olacak.

    Kullanıcının Grimoire kartı sayesinde ulaştığı bu bilgide ise "No trackers. No Supers. No bonuses. Only kills earn points" sloganı ile yeni bilgiler öne çıkıyor. Bu Grimoire kartları, oyunun çeşitli modlarını oynadığınızda açılıyor ve bu kartlar size oyun içeriği hakkında detayları anlatıyor.

    Bu kartta ortaya çıkan bilgiye göre; yeni modun adı Inferno olacak. Oyuncuları sadece silah ve savaş yetenekleri ile baş başa bırakacak. Bu modda da düşmanlarınızı sadece ses ve görüş olarak takip edebileceksiniz. Yani gerçek hayattaki gibi zorlu bir mücadele sizi bekleyecek.

    Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yok ancak Destiny'nin ilk DLC'si olan "The Dark Below" birkaç gün önce yayınlanmıştı. Yeni DLC'nin etkisi geçtiği an bu mod ile ilgili resmi açıklamanın geleceğini umuyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler