Söylenti: Resident Evil 9 Serideki Son Numaralı Oyun Olacak

13.04.2021 08:50 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village, Resident Evil 7 Biohazard'daki olaylardan birkaç yıl sonra geçecek ve Ethan Winters'ın hikayesini devam ettirecek.
 
Geçmişte Resident Evil ile ilgili pek çok doğru haber sızdıran Dusk Golem'dan gelen bilgiye göre Resident Evil 9 çıkacak ve Resident Evil 7 Biohazard ve Resident Evil Village ile bağlantılı olacak. Hikayeyi sonlandıracak.
 
Dusk Golem, Resident Evil 9'dan sonra Capcom'un seride numaralı oyun yapmayacağını ve tek oyunda tamamlanacak hikayelere odaklanacağını söylüyor.
 
Capcom, Resident Evil markası ile epey bir meşgul. Resident Evil 9 dışında Resident Evil 4 Remake ve Resident Evil Revelations 3 söylentileri de dolaşıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Village Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler