Söylentiye Göre, Riot Games'in "Project A" Oyununun Adı Belli Oldu

28.02.2020 10:05 Özgür Eroğlu

 
League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games'in 2019’da duyurduğu, taktiksel shooter oyunu Project A'in, ismi belli olmuş olabilir. Twitter’da sızdırılan görsellere göre hem oyunun resmi ismi, hem de üç karakterin ismi belli olmuş olabilir.
 
Atılan Tweetlere göre, oyunun resmi ismi Valorant. Riot Games geçtiğimiz günlerde Valorant ismini markalaştırmış. Oyunun arayüzünden paylaşılan görselin sol üst köşesinde de yine Valorant yazıyor. 

Ayrıca oyundan 3 farklı karakterin de ismi sızdırılmış gibi gözüküyor. Brimstone, Sage Viper. Sınıfları ise sırayla; destek, savunma, hücum. Bu bilgiler elbette kesin bilgiler değil, sadece birer söylenti. Ancak doğru olma ihtimali var gibi duruyor.
 
Project A için ilk detaylar geçtiğimiz haftalarda CS:GO'nun yorumcusu HenryG tarafından, Twitter üzerinden paylaşılmıştı. Buraya tıklayarak o habere ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler