Spider-Man, Amerika'da En Fazla Gelir Sağlayan PlayStation Özel Oyunu Oldu

05.12.2019 15:00 Özgür Eroğlu

 
3 Aralık'ta Sony'nin oyuncular için ürettiği PlayStation markasının 25. yıl dönümüydü ve bu 25 yılda hem PlayStation özel hem de multi platform olan tonla oyun gördük. NPD Group adlı pazar araştırma şirketinin çalışanlarından Mat Piscatella, oyunlarla ilgili 2 adet veri paylaştı.
 
Mat Piscatella attığı tweete göre PlayStation tarihinin en fazla gelir elde eden PlayStation özel oyunu geçtiğimiz yıl çıkan Spider-Man. Geçtiğimiz yıl God of War gibi bir yapım varken Spider-Man'in onu geçmiş olması gerçekten güzel bir başarı. Tabii burada Spider-Man isminin gücü de etki mutlaka etmiştir.
 
Bir diğer veri ise, PlayStation tarihinde en fazla gelir sağlayan multi platform oyun. Bu oyunda şaşırmayacağınız bir şekilde GTA V. Oyunun 115 milyon sattığını bildiğimiz için hiç de şaşırtıcı gelmiyor bu bilgi.
 
*Bu iki verinin de sadece Amerika için geçerli olduğunu söyleyelim. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 6 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler