Splinter Cell: Blacklist, Steam'de Ön Siparişte

25.07.2013 12:15 Tunahan Başol


     23 Ağustos'ta çıkışını yapacak olan Ubisoft'un önemli oyunu Splinter Cell: Blacklist, Steam üzerinden ön siparişe açıldı.
 
     59.99$'dan normal sürümünü ön sipariş verebileceğiniz oyun, bu durumda Upper Echelon Pack adlı indirilebilir içerikle beraber geliyor. Bu DLC, Dead Coast adındaki bir co-op görevini, daha korumalı bir zırhı ve düşmanlarınızın yerini gösteren bir gözlüğü içeriyor.
 
     Eğer 69.99$'ı gözden çıkarıp oyunun Deluxe Edition sürümünü satın alırsanız, bir önceki oyun olan Splinter Cell: Conviction'ın Deluxe sürümü size hediye ediliyor. Bunun yanında bir senaryo modu görevi, bir co-op görevi, ekstra zırhlar, silahlar ve ekipmanlar ilk günden elinizin altında olacak.
 
     Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler