Star Citizen Squadron 42 Betası 2020'nin Üçüncü Çeyreğine Ertelendi

02.09.2019 05:51 Gazali Çetinkaya

 
Cloud Imperium Games, Squadron 42 betasının üç ay kadar ertelendiğini duyurdu.

Daha önce 2020'nin ikinci çeyreğinde çıkması planlanan Star Citizen'ın hikaye odaklı tek oyunculu modu Squadron 42'nin betası bu ertelemeyle birlikte 2020'nin üçüncü çeyreğinde yani gelecek sene Temmuz, Ağustos veya Eylül ayında çıkacak.
 
Cloud Imperium Games erteleme ile ilgili yaptığı açıklamada, geliştirme sürecinin genel temposunu değiştirmenin bir sonucu olarak ertelemenin gerekli bir adım olduğunu ve bunun Squadron 42'nin genel sunumunda ve deneyiminde olumlu sonuçlar yaratacağını belirtti.
 
Star Citizen yedi yıldır geliştiriliyor ve bu süre içinde 2.3 milyon destekçiden 233 milyon dolar fon topladı. Mark Hamill, Gary Oldman ve Gillian Anderson gibi büyük aktörlerin dahil olacağı hikaye odaklı tek oyunculu modu Squadron 42, Chris Roberts'ın sevilen Wing Commander serisinin ruhani devam oyunu olarak görülüyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler