Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Yeni Videosu BD-1'ın Nasıl Yaratıldığını Açıklıyor

23.10.2019 19:34 Özgür Eroğlu

 
Electronic Arts tarafından geliştirilen Star Wars evreninin yeni üyesi Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkışına kısa bir süre kaldı. Oyundaki bilmemiz gereken çoğu bilgiyi öğrendik ama oyundaki en büyük dostumuz olacak olan küçük robot BD-1 hakkında çok da bilgiye sahip değiliz.
 
Star Wars Evreni için bu tarz robotlar her zaman önemli olmuştur. Özellik R2-D2'yu ve C-3PO'yu düşünürsek çok önemli karakterler. Hatta son üçlemede de en iyi şey BB8 diyebiliriz. Star Wars Evreni'nin yeni robot üyesi BD-1'da gayet önemli bir yere sahip gibi duruyor.
 
Geliştirici firma BD-!ın kendi bir kişiliği olabilmesi için oldukça çaba göstermiş, ana karakterin omzuna çıkabilmesini ise Yoda ve Luke ikilisinden örnek almışlar. BD-1 sadece yanımızda durmayacak aynı zamanda bizim için sağlık paketleri bulacak, kapıları açacak ve daha birçok konuda bize yardım edecek.
 
BD-1'ın tanıtıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler