Star Wars: Squadrons Neden 60 Dolar Değil de 40 Dolar

31.07.2020 07:45 Gazali Çetinkaya

 
Motive Studios'un geliştirdiği birinci şahıs uçuş savaş oyunu Star Wars: Squadrons 60 dolar yerine 40 dolardan satışa sunulacak. Diğer Star Wars oyunları ve her yıl çıkış yapan ve üzerine az sayıda yeni özellik ekleyen FIFA ve Madden oyunları 60 dolardan satışa sunulurken Star Wars: Squadrons neden 60 dolar değil de 40 dolar?

Electronic Arts mali işler müdürü Blake Jorgensen, şirketin finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, bu konuya değindi.

Belirtilene göre Star Wars: Squadrons belirli bir noktaya odaklanan spesifik bir deneyim ve Electronic Arts'ın diğer oyunlarındaki genişliğe ve kapsama sahip değil.
 
"Her oyun farklı ölçeklere sahiptir ve bizim oyunlarımızın çoğu devasa ölçekte. Bu oyunu ise X-Wing ile TIE Fighter sürmek ve it dalaşlarına girmek isteyen kullanıcılar için tasarladık. Diğer bazı oyunlarımızdaki genişliğe ve kapsama sahip değil fakat yine de inanılmaz bir oyun. Bu yüzden de oyunun fiyatını daha düşük bir seviyede tutmaya karar verdik ve aynı zamanda oyunun olabildiğince çok Star Wars hayranına ulaşmasını istiyoruz."
 
"Geçtiğimiz yıllarda da birçok oyunda farklı fiyatlandırma yapmış olduğumuzu görebilirsiniz. Plants vs Zombies gibi oyunlarda farklı fiyatlandırmaya gittik çünkü daha genç bir kitleye hitap ettiğini biliyorduk ve FIFA ile Madden'da görebileceğiniz tüm oyun modlarının derinliğine sahip değildi." 
 
Oyunun Türkiye'deki tüm platformlardaki fiyatı ise direkt olarak 40 doların karşılığı. 280 TL. 
 
Buna ek olarak, oyunun PlayStation 5 ile Xbox Series X'te geriye uyumluluk ile oynanabileceği doğrulandı. Fakat yeni nesil için özel geliştirilmiş bir sürüm planlanmıyor.

Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin, Steam & Epic Games Store) için 2 Ekim'de çıkacak. Tüm platformlarda cross-play desteği sunacak ve PlayStation 4 ile PC'de sanal gerçeklik ile de oynanabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Squadrons Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler