Star Wars: Squadrons Sadece Birinci Şahıs Bakış Açısından Oynanabilecek, Mikro Ödeme Yok

20.06.2020 10:54 Gazali Çetinkaya

 
Star Wars: Squadrons kreatif direktörü Ian Frazier, uzay uçuş savaş oyunundan yeni detaylar paylaştı.
 
Oyun baştan sona birinci şahıs bakış açısından oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Üçüncü şahıs bakış açısı sadece izleyici modu sırasında kullanılabilecek. Daha sürükleyici bir deneyim için isteğe bağlı olarak HUD ekranı tamamen kapatılabilecek.
 
Oyunda "sıfır" mikro ödeme bulunacak. Ian Frazier, oyunun "live service" stratejisi etrafında oluşturulmadığını söylüyor. Oyunun fiyatı $39,99 ve bu parayı ödediğinizde tam bir deneyim elde edeceksiniz. Yine de oyuna ileride ek içerikler eklenebileceği belirtildi. 
 
Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin, Steam & Epic Games Store) için 2 Ekim'de çıkacak. Tüm platformlarda cross-play desteği sunacak ve PlayStation 4 ve PC'de sanal gerçeklik ile de oynanabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Squadrons Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler