Star Wars: Squadrons için DLC veya Ekstra Modlar Planlanmıyor

08.10.2020 15:37 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts ve Motive Studios, Star Wars: Squadrons için indirilebilir içerik veya ekstra modlar çıkarmayı planlamıyor.
 
UploadVR ile röportaj gerçekleştiren Motive Studios kreatif direktörü Ian Frazier, Star Wars: Squadrons'u hiçbir zaman bir servis oyunu olarak görmediklerini belirtti. Oyun için planlanan her şey çıkışıyla birlikte sunuldu ve 40 dolara dahil. Daha fazla içerik düşünülmüyor.
 
Star Wars: Squadrons PC'de sanal gerçeklik desteği sunuyor. Ian Frazier aynı röportajda, Quest portu planlamadıklarını ifade etti. Fakat oyuncular Oculus Link kablosunu sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara bağlayarak Quest'i kullanabilir.
 
Birinci şahıs uçuş savaş oyunu Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 280 TL'den satışta.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Squadrons Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 25 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler