Star Wars: Squadrons'un Yapımı Tamamlandı

11.09.2020 21:50 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini Motive Studios'un üstlendiği birinci şahıs uzay uçuş savaş oyunu Star Wars: Squadrons Gold statüsüne ulaştı.

Bu da oyunun geliştirme sürecinin tamamlandığı, fiziksel kopyaların basılmaya hazır olduğu ve oyunun erteleme almadan planlanan çıkış tarihinde piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Electronic Arts ve Motive Studios ayrıca oyunun konsollarda da HOTAS (hands-on throttle and stick) dahil olmak üzere uçuş simülasyonu kontrolcüleri için destek sunacağını açıkladı. Daha önce sadece PC için doğrulanmıştı.

Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin, Steam & Epic Games Store) için 2 Ekim'de çıkacak. Tüm platformlarda cross-play desteği sunacak ve PlayStation 4 ile PC'de sanal gerçeklik ile de oynanabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Squadrons Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler