Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge - Enhanced Edition 22 Şubat 2023'te Çıkıyor

15.11.2022 22:58 Umut Tandoğan

Geliştirici ILMxLAB, PlayStation VR2 için Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition'ın 22 Şubat 2023'te çıkacağını duyurdu. Ek olarak ön sipariş için PlayStation Store'u ziyaret etmeyi unutmayın.
 
Batuu'ya düşen bir Droid Tamir Teknisyeni olarak, Batuu vahşi doğasında görevlere çıkın, Guavian Ölüm Çetesi'yle yüzleşin, bir İlk Düzen tesisine sızın ve kendi unutulmaz Star Wars hikâyenizde galaksinin diğer dönemlerine seyahat edin.
 
Macera, Seezelslak'ın efsanevi Hikâyelerinden üçünün kilidini açarak, kantinada devam ediyor. Onun özel görevlerini tamamlayarak galaksideki diğer dönemlere ve hatta gezegenlere seyahat edeceksiniz: “Karanlığın Tapınağı”nda bir Jedi olun, padawanınızla “Kutsal Bahçe”de antrenman yapın, hatta "Boggs Triff Bounty"de suikastçı droid IG-88 olarak ödül toplayın.
 
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Gelişmiş Versiyon kendi heyecan verici maceranızın kahramanı olmanızı sağlayarak farklı zorluk seviyelerinde, savaş silahlarıyla ve bir kişinin eylemlerinin galaksiyi nasıl değiştirebileceğini gösteren sürükleyici hikâyeleriyle kendi yolunuzu çizmenize izin verir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge Platformlar: PC Geliştirici: ILMxLAB Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler