State of Decay 3 İçin Xbox Sunumuna Özel Fragman Yayınlandı

09.06.2024 22:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox Game Studios ve Undead Labs ekipleri Xbox Games Showcase 2024 etkinliği sırasında merakla beklenen oyunlarından biri olan State of Decay 3 için yeni bir fragman yayınladı. Yayıncı ve geliştirici ekip yeni fragmanla oyun severlere oyun hakkında çeşitli detayları sundu.
 
Zombi belasına karşı hayatta kalabileceğiniz devam oyunu yolda 
 
 
 
State of Decay 3, insanlığın neredeyse tamamen yok olmasına neden olan zombi kıyametinin ardından geçen yılları konu alıyor. Bu yeni yapım serinin önceki oyunlarının izinden giderken, oyunculara hayatta kalmak için mücadele eden ve zombi tehlikesiyle başa çıkmaya çalışan bir topluluğun liderliğini üstlenme fırsatı sunuyor. Oyuncular, hayatta kalmak için çeşitli stratejiler geliştirmek ve kaybettikleri toprakları geri almak için ekip olarak çalışmak zorunda kalıyor.
 
Undead Labs'in stüdyo başkanı ve ürün müdürü Philip Holt, yaratıcı yönetmen Kevin Patzelt ve stüdyo sanat yönetmeni Wayne Laybourn, oyunun gelişimiyle ilgili kamera arkası detaylarını Xbox Wire'da paylaştı. Yeni röportaj oyun severler için ayrı bir heyecan kaynağı oldu. Bu röportajda, oyunun nasıl şekillendiği, karakter tasarımları ve oyun mekanikleri gibi detaylar ele alındı. Oyunculara ayrıca oyunun arkasındaki fikir sürecine dair daha fazla bilgi sunuldu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Farming Simulator 25 Duyuruldu: Ön Siparişler Açıldı 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler